Handledarutbildning

Enkel handledarutbildning för andlig och medial utveckling

Varför en handledarutbildning? Under min egen mediala utveckling hade jag förmånen att delta i olika utvecklingscirklar. Av egen erfarenhet vet jag att det är viktigt för den andliga och mediala utvecklingen att man får möjlighet att diskutera, få återkoppling och utbyta erfarenheter med andra som har samma intresse. I utbildning får du ett helt upplägg för kursen med introduktionsträff och färdigt upplägg för sex träffar. Du behöver inte fundera över olika teman, meditationer och övningar, allt finns upplagt i en tydlig struktur online.

Vem kan gå kursen? Alla kan bli handledare för en andlig och medial utvecklingskurs. Samla ihop en grupp likasinnade och starta kursen. Ni hjälper varandra att växa i den andliga och mediala utvecklingen. Har du tidigare deltagit i någon form av medial kursverksamhet, suttit i en utvecklingscirkel eller har ett medialt certifikat har du här en färdig struktur att följa vid dina träffar. I denna kurs ingår material online för en introduktionsträff och sex kurstillfällen med olika teman, begrepp, meditationer, övningar och tips på litteratur för dig som vill fördjupa dig. Samtidigt som du utvecklar andra personer kommer du själv utvecklas i din roll som handledare. Det är en mycket inspirerande och givande roll.

Hur blir man handledare enligt Master mediums upplägg?

  1. Investera i ditt Handledarmaterial www.adasco-akademin.thinkific.com.
  2. Samla en grupp likasinnade och håll en inspirerande Informationsträff.
  3. Beställ det antal elevmaterial online som du behöver till dina kursdeltagare. Alla elever får ett eget konto på Adasco-akademin genom att du skickar in deras mailadresser till Master medium.
  4. Eleverna får tillgång till kontot och materialet online när du betalat in för elevmaterialet ”Medial och andlig utveckling” och de i sin tur betalat kursavgiften till dig. Det står dig fritt att bestämma över elevens kursavgift.

Läs mer om en enkel handledarutbildning här.